Nyílt laboratórium

A program leírása:

Szeretnél bepillantást nyerni az egyetemi laboréletbe? Kíváncsi vagy, mit és hogyan tanulnak az egyetemi hallgatók? Látogass be a Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ Soós Ernő laboratóriumában szervezett nyílt laborba!
A nyílt laboratóriummal kapcsolatban a Soós Ernő Természettudományi Tehetségműhely központi elérhetőségein érdeklődhetsz.

Tudtad, hogy lehet kávéból nyomdafestéket készíteni? Mennyi olyan ruhád van otthon, amit nem is hordasz? Érdekel, hogyan változtathatnál ezen? Tudtad, hogy Amszterdam 2050-re 100%-ban átáll a körforgásos gazdálkodásra? Fenntarthatóság, újrahasznosítás, szelektív hulladékgyűjtés, megújuló energiahordozók, ökológiai lábnyom, körforgásos gazdaság… Manapság egyre “divatosabb” fogalmak. Ugye, Neked is ismerősek? Ha érdekel a környezet, a társadalom és lakóhelyed jövője, akkor jelentkezz GreenLike versenyünkre, amelyen betekintést nyerhetsz a körforgásos gazdaság témakörébe!

A program leírása

Szeretsz mikroszkóppal vizsgálódni? Szívesen munkálkodnál laborban? Akkor várunk! Legyél Te is az egyetemi kutatócsoportunk tagja és kutass Te is mikrobiológia vagy genetika vagy hidrobiológia témákban. A program végén lehetőséget biztosítunk Junior TDK versenyen is részt venni. Várunk Téged is!

VISSZA A NYITÓLAPRA