Tudományos Esszépályázat

A program leírása:

Az Esszépályázat célja lehetőséget adni a tudományos eredmények írásos formában történő bemutatására, lehetőség a publikálás alapjainak elsajátítására.

Általános szabályok:

Kizárólag saját, új eredményeket közlő kutatási anyaggal lehet pályázni, témamegkötés nélkül. Művészeti, vagy egyéb nem tudományos kutatómunkával pályázó diákok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

A program leírása:

A rendezvényen bármilyen tudományos témával lehet indulni. A poszternek az eddigi kutatási eredményeket kell bemutatnia képek, diagramok és szövegek segítségével.
A versenyre kizárólag saját, új eredményeket közlő kutatási anyaggal lehet pályázni témamegkötés nélkül. Művészeti, vagy egyéb, nem tudományos kutatómunkával pályázó diákok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

A posztereket a verseny helyszínén szakértő zsűri előtt kell bemutatni 5 percben, ezután a zsűritagok és a résztvevők kérdéseket tehetnek fel.zés

A program leírása: 

A TUDOK célja, hogy felkeltse az érdeklődést a tudományos gondolkodás és a kutatás iránt.
A minden tanév elején meghirdetésre kerülő konferenciasorozaton kétféle módon lehet indulni:
a., Saját, önálló tudományos kutatásról szóló munkával, mely az elért eredményeket tartalmazza (Elvégzett kutatási tömb)

b., Lehetőség nyílik olyan tudományos kutatásról szóló munkával is indulni, amely a hipotézisre épít, kidolgozott módszertannal rendelkezik, de még nem rendelkezik eredményekkel (Kutatási terv tömb)

VISSZA A NYITÓLAPRA